Visit of ISCN partner LUT at TU/e

Een delegatie bestuurders uit Finland bezocht de TU/e om kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid te delen.

January 31, 2017 - 12:00

End

January 31, 2017 - 17:00

TU/e campus   View map

Dinsdag 31 januari hebben we een delegatie bestuurders uit Finland mogen ontvangen vanuit de Lappeenranta University of Technology (LUT) en hun gemeente. LUT is een partner van ons binnen het International Sustainability Campus Network en ze waren dan ook erg geïnteresseerd in duurzaamheid op onze campus.

Middels de presentaties van dhr. Jan Mengelers (Brainport & TU/e), Laurens Schwiebert (Smart City Program), Veronique Marks (Campus TU/e), Jan-Willem Schellekens (Atlas), Cyrille Gijbels-Janssen (Duurzaamheid TU/e en GO Green Office), Tom Selten (Solar Team) en Piona Hotakainen (Bright Lab) hebben ze een goed beeld gekregen van wat er bij ons gaande is naar aanleiding van de duurzame ambities van de TU-e.

LUT gaf deze dag eveneens een presentatie gegeven over duurzaamheid bij hun op de universiteit, het was inspirerend om kennis en ervaringen uit te wisselen.

MORE DETAIL