Knowledge Event Atlas

TU/e is the first to receive a BREEAM Outstanding certificate for the renovation of an educational building!

September 27, 2016 - 12:30

End

September 27, 2016 - 17:30

Filmzaal in Grand Café De Zwarte Doos op de TU/e-campus   View map

TU/e Campus getransformeerd tot de City of Tomorrow?

Hoe zou het zijn als de TU/e in 2020 door de hele wereld wordt gezien als de plek waar de technologie van morgen vandaag al wordt toegepast. Waar medewerkers, studenten en innovatieve bedrijven zelf onderdeel zijn van een groots experiment? Waar een krachtige synergie is tussen onderzoek, onderwijs, beheer en communicatie?

De hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid van de TU/e, heeft de Dienst Huisvesting en het ontwerpteam Team RSVP voor een uitdaging gesteld. Het is gelukt om met een slim ontwerp Atlas als BREEAM Outstanding te kunnen kwalificeren en daarmee het duurzaamste onderwijsgebouw van Nederland te ontwerpen.

Programma

De ambities van de TU/e zullen worden toegelicht door onder andere Prof. ir. Elphi Nelissen (Bouwkunde), Dr. Rick Harwig (Strategic Area Energy) en Prof. dr.ir. Elke den Ouden (Living Labs). Vanuit het ontwerpteam spreken Team V Architectuur, Peutz en Valstar Simonis over de keuzes gemaakt om te komen tot het meest duurzame renovatieproject en gaan tevens dieper in op de verschillende technische hoogstandjes. Mr. Jo van Ham (College van Bestuur) zal namens de TU/e het BREEAM-certificaat gedurende het evenement in ontvangst nemen.

Gelieve u aan te melden voor dit evenement via:

Daar vindt u tevens het volledige programma.

Wij verwelkomen u graag op dinsdag 27 september op de TU/e Campus.

Hier vindt u de presentaties van dit kennisevent >>

MORE DETAIL