GO Green Office new TU/e community

Studenten en medewerkers vanuit hun eigen kracht en creativiteit laten bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de TU/e. Dat is het doel van het GO Green Office. Het platform vormt de schakel tussen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Het GO Green Office maakt deel uit van de internationale Green Office Movement, een Nederlands initiatief. Deze beweging bestaat uit verschillende Green Offices in zes Europese landen, elk gelieerd aan een hoger-onderwijsinstelling. Ook de TU/e een eigen Green Office, met Bouwkunde­ alumna Cyrille Gijbels­-Janssen als coördinator met een aantal studentassistenten (ofwel Sustainability Change Agents) die zich voor het platform gaan inzetten. Deze studenten gaan aan de slag met verschillende thema’s: onderwijs, onderzoek, bedrijfsvoering en community & communicatie.

>> Download PDF